Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Καλή σχολική χρονιά, με αυξημένη χρηματοδότηση από τον Δ. Τρικκαίων


Νέα σχολική χρονιά, νέα αρχή, νέα όνειρα και νέα δεδομένα για τον Δήμο Τρικκαίων. Δεδομένα που αφορούν στην αυξημένη επιχορήγηση των σχολείων από τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Όπως τόνισε κατά την παρουσία του στον αγιασμό του Γυμνασίου & Λυκείου Βαλτινού, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, έχει υπερδιπλασιαστεί τα τρία τελευταία χρόνια το ποσό που αποδίδεται. Αυτό, σε συνδυασμό με τις παρεμβάσεις του Δήμου σε κάθε είδους υποδομή, έχει οδηγήσει σε βελτίωση της κατάστασης των διδακτηρίων.
Ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι και η νέα στέγη στο Γυμνάσιο και Λύκειο Βαλτινού καθώς και πλήθος άλλων παρεμβάσεων οι οποίες, όπως τόνισε ο κ. Παπαστεργίου συνεχίζονται στα διδακτήρια, με γνώμονα την παράδοση γνώσεων σε ευπρεπές και ασφαλές περιβάλλον.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων αναφέρθηκε και στη σημασία της εκπαιδευτικής διαδικασίας για τους μαθητές, η οποία βασίζεται στο έργο των εκπαιδευτικών.


Στο σχολικό συγκρότημα Βαλτινού, ο νέος διευθυντής Γυμνασίου μετέφερε τα μηνύματα της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης κ. Ελένης Αναστασοπούλου και της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Βάσως Κάκλα, αναφερόμενος ο ίδιος στη σημασία της νέας σχολικής χρονιάς.
Ενώ η διευθύντρια του Λυκείου Βαλτινού κ. Δήμητρα Αγγέλου επεσήμανε τη συνεργασία με τον Δήμο και τη σημασία στο περιφερειακό αυτό συγκρότημα σχολείων, με τα 225 συνολικά μέλη της σχολικής κοινότητας. Στο εν λόγω σχολείο ο Δήμος Τρικκαίων επισκεύασε τη στέγη, με αποτέλεσμα το διδακτήριο να είναι πλέον «οχυρωμένο» στις καιρικές συνθήκες.
Στον αγιασμό παρίσταντο επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων κ. Μιχάλης Λάππας η αντιδήμαρχος κ. Ελένη Πούλιου, και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Βαλτινού κ Δημήτριος Σταμούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

επικοινωνιστε μαζι μας