Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Αφιέρωμα στο ελαφρύ τραγούδι στα Τρίκαλα




Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων για το ΚΑΛΟΚΑΡΙ 2014 το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων με την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Ανδρέα Τσέγα, πραγματοποιεί συναυλία-αφιέρωμα στο ελαφρό ελληνικό τραγούδι με τίτλο: «Όνειρο ήταν και πάει …. ».

Μαέστρος: Ανδρέας Τσέγας

Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 και ώρα 9.00 μ.μ. , στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Τρικκαίων. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Αυτή τη φορά η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων του τμήματος Πολιτισμού-Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων, καταπιάνεται με κάτι πραγματικά δύσκολο. 

Ερμηνευτής: Θωμάς Σιώμος

Το ελαφρό τραγούδι όπως αυτό διαμορφώθηκε από τη δεκαετία του 1930 μέχρι τις μέρες μας. Ένα είδος τραγουδιού που το υπηρέτησαν μεγάλοι δημιουργοί. Συνθέτες με ευρωπαϊκή μουσική παιδεία. Κατ’ εξοχήν ερωτικό με ακροατές κυρίως από τις μεγαλουπόλεις και ιδιαίτερα δημοφιλές στους μεγαλοαστούς. Θα ακουστούν τραγούδια των Αττίκ, Γιώργου Μουζάκη, Κώστα Γιαννίδη, Κώστα Κοφινιώτη, Χρίστου Γιαννακόπουλου, Αλέκου Σακελλάριου, Κώστα Καπνίση, Μίμη Πλέσσα, Γιώργου Χατζηνάσιου κα.

Ερμηνευτής: Μανώλης Χατζημανώλης

Συμμετέχουν:
Βιολιά : Μπέλλος Δημήτρης , Κούκος Πρόδρομος , Ζούζουλα Κατερίνα , Μωραϊτη Ζωή, Καραθανάση Βάσω, Μπέκος Σπύρος
Φλάουτα: Αργυροπούλου Πόπη, Αλεξανδρή Χριστίνα
Τρομπέτα: Κεφσερίδης Γρηγόρης
Τρομπόνι: Αγγελάκης Γιώργος
Κιθάρα : Αλεξανδρής Γιώργος
Μπάσο: Λάμπας Κώστας
Μπουζούκια : Λίνος Νίκος , Ρέτος Γιώργος , Τάνκος Θωμάς
Κρούστα : Ρέτος Μιχάλης
Ντραμς : Γερομίχος Μιχάλης
Πλήκτρα: Αναστασοπούλου Στέλλα
Πιάνο: Τσέγας Ανδρέας
Τραγούδι: : Κουτελέκου Αγγελική, Χατζημανώλης Μανώλης, Καραγκούνη Ιφιγένεια, Σιώμος Θωμάς
Διεύθυνση-Ενορχήστρωση: Τσέγας Ανδρέας
Αφήγηση Κειμένων : Χήρα Αντονέλα


επικοινωνιστε μαζι μας